HTML

Azt hittem lerúgom a fejét

Egy szakítás megélése II. meg egyéb állatságok egy egyszerű lány, egyszerű hétköznapjaiból. Avagy mi történik szakítás után, ha az exed egy kollégád. Avagy egy Agresszív Malacka blogja...

Friss topikok

Linkblog

Beszívta

2008.05.19. 16:11 Or'Sheet

Haha... Beszívta a kis köcsög. Kedvenc főnököm jön át:
"na hogy tetszett a kábelezés?" (ugyanis a délutánom azzal telt, hogy egy nagy doboznyi, iszonyat retkes patchkábelt kellett összetekernem). Pont akkor jött vissza Az A Marha egyik partnercégüntől, ahol hasonlóan valami kábelezést csinált. Nagy hanggal elkezd jó pofizni, amikoris főnökünk rászól: "Nem hozzád szóltam." Hehe. Teljes megsemmisülés, majd elkullogás. Na jó, ez így leírva nem hangzik valami jól, életben viszont annyira jól mutatott, hogy effektíve öt percig magamban vigyorogtam. Ma amúgy is jófejek voltak nagyon a fiúk, Az A Pöcsfej is alig volt bent (naná, hogy megint az a bizonyos ing van rajta, amiről már írtam). Ilyenkor megint elbizonytalanodom a felmondással kapcsolatban. Pontosabban azzal kapcsolatban, hogy talán tényleg több hónappal előbb kéne szólni nekik, hogy ne legyen sértődés.

Na mindegy, most léptem tornára.

x.ox.o

Mohójojó

(Ja, s hagyd ne mondjam, ezután az intermezzo után, vagyis amikor beszólt a Pöcsfejnek, főnökünk még cinkosan rám is mosolygott.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szappanoperamagyarmodra.blog.hu/api/trackback/id/tr4477012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aragog 2008.05.19. 16:31:13

Hát te tényleg beteges vagy.

Or'Sheet 2008.05.19. 20:18:32

Igen, a szerelmi bánat beteggé tett. Hidd el, minden nap egy küzdelem itt bent, legalább azzal hagy kompenzáljam magam, hogy ilyeneket írok.
süti beállítások módosítása